Vitec Avoine toteuttaa verkkosivustoja nyt myös WordPress-julkaisujärjestelmällä! Tutustu: Avoine Verkkopalvelut

Yhdistysavain

Liittojen jäsenyhdistyksille suunnatulla Yhdistysavaimella paikallisyhdistykset voivat tehdä nykyaikaiset kotisivut, ylläpitää jäsenrekisteriä ja huolehtia niin tiedotuksesta, jäsenmaksujen laskutuksesta kuin kulukorvauksistakin.

Laita jäsenyhdistysten kotisivut ja jäsenrekisterit kerralla kuntoon

Yhdistysavain on liittojen paikallisyhdistyksille ja seuroille suunniteltu helppokäyttöinen kotisivu- ja jäsenrekisteripalvelu. Yhdistysavaimen avulla liittosi jäsenyhdistyksille voidaan rakentaa nykyaikaiset kotisivut ilman erityisosaamista. Lisäksi yhdistykset voivat ylläpitää jäsenrekisteriä ja huolehtia tiedotuksesta, jäsenmaksujen laskutuksesta sekä kulukorvauksista. 

Liitto voi yhteistyössä Vitec Avoinen kanssa tarjota Yhdistysavaimen jäsenyhdistystensä käyttöön, jolloin jokainen jäsenyhdistys saa käyttöönsä liiton visuaalisen ilmeen mukaisen Yhdistysavaimen. Yhtenäisen ulkoasun ja edullisten kumppanihintojen lisäksi  yhdistysten käyttöön voidaan tarjota myös esimerkiksi liiton verkkotunnuspääte.

Yhdistysavain on jäsenyhdistysten käytössä jo yli 50 liitossa. Yhdistysavaimesta löytyy helppokäyttöiset kotisivut ja jäsenrekisteri, joista yhdistys voi kuitenkin käyttää vain tarvitsemiaan osia. Aina ystävällinen asiakaspalvelumme on kaikkien jäsenyhdistysten käytettävissä veloituksetta.

Ominaisuuksia

Kotisivut yhdistyksille

Mahdollistaa liittosi paikallisyhdistyksille nykyaikaisten ja responsiivisten kotisivujen luominen helposti ja nopeasti.

Jäsenrekisteri yhdistyksille

Soveltuu yhdistysten jäsentietojen turvalliseen säilytykseen ja ajan tasalla pitämiseen.

Jäsenmaksujen laskutus

Paikallisyhdistykset voivat laskuttaa omat jäsenmaksunsa kätevästi ja helposti sekä tehdä automaattista maksuseurantaa pankkiyhteyden avulla.

Yhdistysten viestintä

Helpottaa paikallisyhdistysten yhteydenpitoa jäseniin sekä mahdollistaa jäsentiedotteiden lähetyksen eri kanavissa.

Kuitit ja kulukorvaukset

Yhdistystoimijat voivat kuvata kuitteja ja hakea kulukorvauksia tämän ominaisuuden ansiosta.

Ilmoita tapahtumista

Auttaa tekemään yhdistyksen tapahtumat ja uutiset näkyviksi paikallisyhdistysten jäsenille ja keräämään kätevästi myös tapahtumailmoittautumiset.

Yhdistysavain-jäsenrekisteri

Jäsentiedot voidaan siirtää Yhdistysavain-jäsenrekisteriin helposti Excel-taulukosta. Tietojen turvallinen tallentaminen, säilytys ja käyttö onnistuvat mainiosti myös Yhdistysavaimen ilmaisversiossa jäsenmäärästä riippumatta. On siis mahdollista käyttää Yhdistysavain-jäsenrekisteriä täysin ilman kuukausimaksuja. 

Yhdistysavain-kotisivut

Yhdistysavaimella voidaan kätevästi luoda edulliset ja helposti päivitettävät kotisivut liittosi jäsenyhdistyksille. Kotisivuille voidaan lisätä esimerkiksi kuva-, teksti-, video- tai tiedostosisältöä, upottaa sosiaalisen median kanavia ja tiedottaa yhdistyksen tapahtumista ja uutisista. Lähes kaikki ominaisuudet ovat mukana ilmaisversiosta lähtien.

Tutustu Yhdistysavaimen uuteen kotisivutyökaluun

Katso esittelyvideolta, kuinka näppärästi ulkoasun muokkaaminen sujuu Yhdistysavaimen uudella kotisivutyökalulla.

Kokemuksia Yhdistysavaimesta

Yhdistysavaimella voi tehdä yhdistykselle kotisivut, ylläpitää jäsenrekisteriä ja hoitaa niin tiedotuksen, jäsenmaksujen laskutuksen kuin kulukorvauksetkin. Tällä videolla Suomi-Kenia Seura ry ja Helsingin Vanhemmat HELVARY ry kertovat kokemuksiaan Yhdistysavaimesta.

Kiinnostuitko Yhdistysavaimesta?

Tehdään yhdessä tarkempi arvio liitollesi sopivasta ratkaisusta. Kysy lisätietoja Yhdistyspalveluiden tiiminvetäjältä: annika.salmi@vitecsoftware.com

Yhdistysavaimen voi ottaa käyttöön helposti ja nopeasti Yhdistysavaimen kotisivuilla. Tuotetta on myös mahdollista kokeilla veloituksetta ja ilman sitoutumista.