Vitec Avoine toteuttaa verkkosivustoja nyt myös WordPress-julkaisujärjestelmällä! Tutustu: Avoine Verkkopalvelut

Teemme arjesta sujuvaa

Mahdollistamme sujuvan arjen järjestöille, yhdistyksille ja urheiluyhteisöille. Tarjoamme erikoistuneita ohjelmistoja, joihin asiakkaamme voivat luottaa tänään ja huomenna.

Vitec Avoine Oy

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus satojen erilaisten liittojen, yhdistysten, urheiluseurojen ja golfyhteisöjen parissa työskentelystä on opettanut meidät ymmärtämään asiakkaidemme arjen haasteet. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli 4,4 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 29 työntekijää. Olemme osa pohjoismaista Vitec Software Groupia.

Olemme Suomen vahvin järjestöjen ja urheiluyhteisöjen ohjelmistoihin keskittynyt palveluntarjoaja. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme laajoja integroituja toiminnanohjauksen, viestinnän sekä markkinoinnin ohjelmistoja vuosikymmenten ajan. 

Asiakkainamme on esimerkiksi ammattiliittoja, puolueita, hyväntekeväisyysjärjestöjä, vapaa-ajan järjestöjä, urheiluseuroja ja golfyhteisöjä.

Pitkät asiakassuhteet ovat liiketoimintamme perusta ja panostamme jatkuvasti asiakkaiden tyytyväisyyteen. Pidämme asiakkaistamme huolta myös projektien jälkeen ja jatkokehitämme palveluita aktiivisesti. Asiakassuhteemme kestävät tavallisesti vuosikausia ja pisimmät useita vuosikymmeniä.

Saamme asiakkailtamme tietoa esimerkiksi vuosittaisten asiakaskyselyjen, asiakaspalvelutapahtumiin kytkettyjen palatteiden sekä projektikyselyjen avulla. Ohjaamme tuote-, palvelu-, ja prosessikehitystä asiakaspalautteeseen perustuen.

Kehitämme toimintaamme kestävästi ja autamme asiakkaitamme varmistamaan oman toimintansa kestävyyden. Keskeisiä kestävän kehityksen osa-alueita toiminnassamme ovat henkilöstö, ohjelmistot, talous sekä toimintamme ympäristövaikutus. Mittaamme tavoitteellisesti omaa hiilijalanjälkeämme ja hyödynnämme hiilineutraaleja energiamuotoja sekä ympäristöystävällisiä tuotteita.

Autamme asiakkaitamme toimimaan kestävästi erityisesti tietosuojan, tietoturvan sekä hyvää hallintoa tukevien käytänteiden kautta.

Lisätietoja kestävän kehityksen mallistamme Vitec Software Groupin sivuilta.

Valvomme toimintaympäristömme tietoturvauhkia, seuraamme viranomaisohjeistusten kehitystä, koulutamme henkilöstöämme, kehitämme prosessejamme ja johdamme turvallisuuttamme riskiohjatusti. Suoritamme toistuvasti järjestelmiimme ulkopuolisia tietoturva-auditointeja. 

Sovellamme toiminnassamme alan parhaita teknisiä käytäntöjä ja yhtiöllämme on tietoturvapolitiikka, jonka toteutusta seurataan säännöllisesti.

 

Teemme laajasti yhteistyötä luotettavien ohjelmistopalveluiden tarjoajien kanssa. Tavoitteenamme on tarjota laajasti asiakkaiden toimintaa tukevia ohjelmistoja, yhdistäen toimialamme ratkaisut yleisiin ohjelmistoihin.

Meillä on kokemusta sadoista erilaisista integraatioista ja useissa ohjelmistoissamme voidaan hyödyntää API-rajapintoja sekä eräpohjaisia tiedonsiirtomenetelmiä.

Olemme Koodia Suomesta Ry:n jäsen. Sense Jäsenrekisteri ja Yhdistysavain -tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Yli 5000 asiakkaamme joukkoon kuuluu valtakunnallisia järjestöjä, paikallisia yhdistyksiä, urheiluseuroja ja golfyhteisöjä. Palveluidemme avulla luodaan yhteys yli neljään miljoonaan jäseneen Suomessa.