Vitec Avoine toteuttaa verkkosivustoja nyt myös WordPress-julkaisujärjestelmällä! Tutustu: Avoine Verkkopalvelut

Damdamdidista Yhdistysavaimen uusi yhteistyökumppani

Damdamdidi ja Yhdistysavain ovat aloittaneet yhteistyön vuoden 2023 alusta alkaen.

Yhteistyön myötä Damdamdidin takana toimiva yrittäjä Minna Koirikivi voi tehdä yhdistyksille Yhdistysavain-pohjaisia kotisivuja. Minna tarjoaa myös koulutuksia, työpajoja, konsultointeja ja sparrauksia palvelusta ja sen käytöstä.

- Mahtavaa aloittaa yhteistyö Yhdistysavaimen kanssa ja päästä auttamaan yhdistyksiä entistä monipuolisemmin, Minna iloitsee.

Lisäksi Minnalta on mahdollista tiedustella pienempiä ja suurempia Yhdistysavain-verkkosivujen päivityksiä. Näihin kuuluvat muun muassa sivujen päivittäminen Classic-versiosta uuteen kotisivutyökaluun, kuvien vaihtoehtoisten tekstien lisäys sekä sivuston tekstien ja linkkien päivittäminen.

- Samalla kun laitetaan verkkosivut kuntoon, voidaan päivittää samalla muutakin verkkoviestintää. Samassa yhteydessä voidaan esimerkiksi luoda someviestintää helpottavat Canva-kuvapohjat varten tai koota yhdistykselle oma kuvapankki, Minna lisää.

Pitkän linjan vapaaehtoiskonkari auttaa yhdistyksiä verkkoviestinnässä

Damdamdidin takana toimii Pohjois-Pohjanmaalla asuva Minna Koirikivi. Yrityksensä kautta Minna tekee verkkosivuja, tukee visuaalisessa viestinnässä sekä tarjoaa koulutuspalveluita. Hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 2017 lähtien.

Minna on toiminut vapaaehtoistoiminnan kentällä 20 vuoden ajan erilaisissa tehtävissä. Eri vapaaehtoistehtäviä on yhdistänyt innovatiivisuus ja kehittäminen, osallisuuden edistäminen sekä toimiminen nuorten ja nuorten aikuisten kanssa digitaalisissa ympäristöissä.

Viimeisimpänä hän toimi koordinaattorina ja viestintävastaavana Pelimiitti-toiminnassa. Kyseinen toiminta sai muun muassa Vuoden Pelikasvattaja 2018 -kunniamaininnan. Minna sai kyseisestä toiminnasta 4H-liitolta Vuoden vapaaehtoisohjaaja 2019 -kunniamaininnan.

Järjestökenttä on tullut hänelle vuosien aikana erittäin tutuksi vapaaehtoistoiminnan, työtehtävien ja yritystoiminnan kautta.

Voit tutustua Minnaan ja hänen yrityksensä palveluihin tarkemmin Damdamdidin verkkosivuilta.