Vitec Avoine toteuttaa verkkosivustoja nyt myös WordPress-julkaisujärjestelmällä! Tutustu: Avoine Verkkopalvelut

Digitaalinen jäsenkortti on vaivaton sekä jäsenelle että yhdistykselle

Verrattuna perinteiseen jäsenkorttiin on digitaalinen vaihtoehto helpompi sekä jäsenelle että yhdistykselle. Koska kortti on käytettävissä jäsenen omassa puhelimessa (tai muussa laitteessa), ei kortin mukana pitämisestä tarvitse erikseen huolehtia.

Toimitus käden käänteessä  

Ennen lähetystä yhdistys voi muokata kortin oman näköisekseen lisäämällä siihen oman logonsa ja haluamansa taustakuvan.  Digitaalinen jäsenkortti avautuu suoraan jäsenen puhelimeen, kun pääkäyttäjä lähettää jäsenille siihen johtavan linkin.  Jäsenkorttilinkin vastaanottajat voidaan rajata vaivattomasti samalla tavalla kuin minkä tahansa tiedotteen tai laskun vastaanottajat Yhdistysavain-jäsenrekisterissä esim. jäsenryhmän tai muun kriteerin perusteella.

Kun kortti toimitetaan tekstiviestillä, on tästä etua myös toimitusajan ja kustannusten osalta. Digitaalinen jäsenkortti on käytettävissä käytännössä heti, joten yhdistyksen ei tarvitse huomioida korttien toimitusaikaa toiminnassaan tai huolehtia siitä, ehtiikö fyysinen jäsenkortti ajoissa perille. Tämä on käytännöllistä, jos jäsenen pitää välittömästi päästä hyödyntämään vaikkapa jäsenkortilla tarjolla olevia hinnanalennuksia.

Digitaalisen jäsenkortin lähettäminen Yhdistysavain-jäsenrekisteristä on edullista. Muovisen tai paperisen jäsenkortin tapauksessa pelkät postimaksut ovat suuremmat ja itse kortin painamisesta seuraa myös kustannuksia.Kun jäsenkortti toimitetaan digitaalisena, ei korttia myöskään tarvitse lähettää uudelleen joka vuosi, vaikka jäsenedut muuttuisivatkin.

Jäsenkortin tiedot pysyvät ajan tasalla

Jos jäsenen tiedot muuttuvat, tarkoittaa muutos fyysisen jäsenkortin tapauksessa uuden kortin tilaamista. Kun jäsenkortti on sähköinen ja tiedot luetaan suoraan rekisteristä, ovat jäsenen tiedot kortissa automaattisesti ajan tasalla.

Mikäli sähköisen jäsenkortin tiedoissa on korjattavaa, voi jäsen itse tehdä tarvittavat muutokset omiin tietoihinsa suoraan jäsenrekisterissä kirjauduttuaan sisään. Tietojen päivitys onnistuu vaivattomasti myös sähköpostitse saadun jäsentietojen tarkistuspyynnön kautta.

Tietojen lisääminen ja poistaminen kortilta on helppoa

Sähköinen jäsenkortti on myös joustava sen osalta, mitä tietoja siinä voidaan esittää – näytöllä vieritettävään korttiin mahtuu tarvittaessa tieto useammastakin jäsenrekisterin kentästä.

Erilaisissa muutostilanteissa tiedon lisääminen tai poistaminen jäsenkortilta on helppoa eikä vaadi yhdistykseltä uuden kortin suunnitteluun ja toimittamiseen liittyvää vaivaa; pääkäyttäjä voi vain klikata jäsenrekisterissä aktiiviseksi kentän, jonka tiedot kortilla halutaan näyttää.

Jos jäsenkorttiin halutaan lisätä jokin uusi tieto, jota rekisterissä ei vielä ole, voidaan tämä helposti kerätä jäseneltä lähettämällä hänelle jäsentietojen tarkistuspyyntö. Jos äskettäin lisätyn kentän tieto puuttuu jäseneltä, näkyy kenttä tyhjänä jäsenkortilla, mikä muistuttaa jäsentä tietojen päivittämisestä. 

Digitaalinen jäsenkortti on osa Yhdistysavain-palvelua. Yhdistysavaimella yhdistykset ja seurat hoitavat helposti verkkosivujen ylläpidon, laskutuksen, viestinnän, kulukorvaukset ja jäsenkortit. Lue lisää osoitteesta https://www.yhdistysavain.fi/ominaisuudet/jasenkortit/.