Vitec Avoine toteuttaa verkkosivustoja nyt myös WordPress-julkaisujärjestelmällä! Tutustu: Avoine Verkkopalvelut

G Suite järjestöille - hyötyä yhdistyksille Googlen sovelluksista

Tiesitkö, että Google tarjoaa yrityssovelluksiaan myös järjestöille paketoituna? Monet Googlen palveluista istuvat erinomaisesti yhdistyksen sähköiseen työkalupakkiin Yhdistysavaimen seuraksi.

Palvelukokonaisuuden nimi on G Suite järjestöille ja sitä tarjotaan kolmena eri versiona, joista suppein on ilmainen ja kaksi muuta maksullisia.

Ilmaisessa versiossa järjestöille tarjotaan 30 gigatavun pilvitallennustila per käyttäjä ja Google Drive –tiedostojenjakomahdollisuudet. Lisäksi mukana tulevat Googlen viestintä- ja videokonferenssisovellukset (Google meet, Google Chat) ja monille tutut Gmail, Kalenteri ja Docs sähköpostia, ajanhallintaa ja tekstinkäsittelyä varten. Monille Yhdistysavaimen käyttäjille tervetullut ominaisuus on mahdollisuus käyttää sähköpostiosoitteita järjestön omalla verkkotunnuksella.

G Suite järjestöille –palvelun laajemmat versiot sisältävät samoja palveluita laajemmassa mittakaavassa, esim. mahdollisuuden suurempaan määrään kokousosallistujia, mahdollisuuden striimata kokouksia ja tallentaa niitä, enemmän tallennustilaa, mahdollisuuksia tiedostojen käsittelyyn ja tietoturvaa parantavia ominaisuuksia.

Palvelu tarjoaa lisäksi mahdollisuuden maksuttomiin mainoksiin Googlen haussa, mikä auttaa järjestöä saamaan näkyvyyttä toiminnalleen. Myös Youtube kuuluu kokonaisuuteen Nonprofit-ohjelman kautta, joka antaa järjestölle mahdollisuuden sähköpostitukeen, linkkikortteihin videoissa sekä erilaisiin työkaluihin ja työtiloihin.

Oman verkkotunnuksen käyttäminen myös lähettäjän sähköpostiosoitteessa

Yhdistysavaimen käyttäjät voivat pyytää asiakaspalvelusta sähköpostiohjauksia, jolloin yhdistyksen oma verkkotunnuspääte toimii sähköpostiosoitteen loppuosana. Tällöin kuitenkin lähettäjänä näkyy edelleen esim. Gmail tai muu sähköpostipalvelun nimi osoitteen loppuosana.  

Jos pelkkä mahdollisuus käyttää uskottavan näköistä sähköpostiosoitetta vaikkapa tiedotteissa ei ole tarpeeksi, on G Suite hyvä tapa ratkaista tämä pulma.

Voidaksesi käyttää omaa verkkotunnuspäätettä lähtevissä sähköpostiviesteissä, tulee sinun vahvistaa olevasi verkkotunnuksen omistaja. Tämä tapahtuu G Suite -palvelusta saatavilla TXT- ja MX-tietueilla, jotka toimitat Yhdistysavaimen asiakaspalveluun. Lisää tietoa löydät Yhdistysavaimen ohjeistosta.
 

Kysyttävää oman verkkotunnuksen käyttämisestä sähköpostiosoitteiden yhteydessä? Ota yhteys Yhdistysavaimen asiakaspalveluun.