Vitec Avoine toteuttaa verkkosivustoja nyt myös WordPress-julkaisujärjestelmällä! Tutustu: Avoine Verkkopalvelut

Kari Kuivasaari nimetty NexGolfin asiantuntijaksi

Pitkän uran golfin johtopaikolla tehnyt Kari Kuivasaari on nimetty NexGolfin golf-asiantuntijaksi. Karin tehtävänä on toimia linkkinä kenttien ja NexGolfin tiimin välillä.

Kari Kuivasaari, kuva: Juha Hakulinen

Kari on valittu vuonna 2019 FGMA:n Vuoden golfjohtajaksi ja hän on toiminut Tawast Golfin ja viimeisimpänä tehtävänään Aulanko Golfin toimitusjohtajana. 

“Arvostan Karin osaamista ja kattavaa verkostoa Suomalaisessa golf-yhteisössä. Uskon, että yhteistyömme lähentää asiakkaitamme sekä auttaa meitä kehittämään toimintaamme ja tuotteitamme yhä paremmin kenttien tarpeita vastaaviksi. Odotan yhteistyötä innolla ja koen, että parempaa osaajaa tiimimme tueksi ei voisi kuvitella.” kertoo Vitec Avoine Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Heikkilä.

Kari tulee tapaamaan golf-asiakkaita erityisesti Etelä-Suomessa ja tukemaan NexGolfin päätöksentekoa erityisesti tuotekehityksessä. 

“Minulle on kunnia-asia liittyä mukaan NexGolf-tiimiin, jonka osaavilta asiantuntijoilta olen aina saanut kaiken ohjelmistoon liittyvän avun ja tuen. Arvostan NexGolfin tapaa toimia luotettavana golfohjelmiston toimittajana. Sen kehitystyössä näkyy vahva golf-osaaminen erityisesti kilpailuhallinnan toiminnoissa. Tuon nyt mukanani toimintaan myös oman golfosaamiseni – uskon, että yhteistyömme mahdollistaa asiakaskentillemme entistä parempia NexGolf-palveluita.” toteaa Kari Kuivasaari.