Vitec Avoine toteuttaa verkkosivustoja nyt myös WordPress-julkaisujärjestelmällä! Tutustu: Avoine Verkkopalvelut

Lahjoituslomake.fi

Lahjoituslomake.fi on palvelu, joka tekee lahjoituslomakkeiden luomisesta sekä lahjoittamisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Kerro lahjoituskohteista lyhyesti ja ytimekkäästi, määrittele lahjoitussummat ja mukauta lahjoitussivut täsmälleen omaan brändiisi sopiviksi värien ja taustakuvien avulla. Lahjoitustoiminnallisuudet ovat jo valmiina jokaisella sivulla.

Yksinkertainen konsepti madaltaa käyttäjien kynnystä tehdä lahjoituksia

Lahjoituslomake.fi on toteutettu helppokäyttöisyyttä ja yksinkertaisuutta vaalien. Kaikki lahjoituslomakkeet tulevat näkyviin selkeälle koontisivulle, jossa lahjoittajan on helppo tutkia lahjoituskohteita ja valita, mihin tarkoitukseen hän haluaa rahansa lahjoittaa. Lahjoituksen voi tehdä joko anonyymisti tai nimellä, eikä lahjoittamisen yhteydessä tarvitse täyttää turhaan suurta määrää tietoja. Lahjoituslomake.fi keskittyy olennaiseen.

Lahjoituslomake.fi yhdistetään valitsemasi maksunvälittäjän palveluun (kuten Paytrail, Maksuturva tai Checkout Finland), joten verkkolahjoitukset onnistuvat nopeasti ja helposti. Voit valita tarpeisiisi sopivimman suomalaisen maksunvälittäjän. Esimerkiksi Maksuturva mahdollistaa kohdekohtaiset koontitilitykset, joiden avulla pystyt seuraamaan, minkä verran mihinkin kohteeseen on kertynyt lahjoituksia kuukausitasolla.

Palvelun käyttöönotto ja hinnoittelu

Jos lahjoituksia on tarkoitus kerätä kertaluontoisesti, voidaan hyvin laatia vain yksi lahjoituslomake. Mikäli lahjoituksia kerätään useammin, tulee edullisemmaksi ottaa käyttöön koko palvelu, jolloin voit luoda itse rajattoman määrän uusia lahjoituslomakkeita aina tarpeen mukaan.

Valitusta maksunvälittäjästä riippuen lahjoitussivun käyttöönottomaksu on muutamia satoja euroja. Palvelulla on kuukausimaksu, joka vaihtelee sen mukaan, otetaanko käyttöön vain yksi lomake vai kokonainen "Lahjoitussivukone", jonka avulla voit itse luoda rajattoman määrän lahjoituslomakkeita. Lisäksi maksunvälittäjät saattavat periä kuukausiveloitusta verkkomaksupalvelun käytöstä. 

Laita meille viesti osoitteeseen myynti@avoine.fi tai soita 010 3090 988, niin teemme sinulle tarjouksen.

Tutustu Lahjoituslomake.fi -palveluun tuotesivulla!