Vitec Avoine toteuttaa verkkosivustoja nyt myös WordPress-julkaisujärjestelmällä! Tutustu: Avoine Verkkopalvelut

Mobiliijäsenkortti on todellisuudessa monipuolinen jäsenpalvelu

Sense Jäsenrekisteriasiakkailla on mahdollisuus hyödyntää Avoine Mobiilijäsenkortin nykyaikaiset ja kustannustehokkaat ratkaisut jäsenyyden hallintaan ja ylläpitoon. Mobiilijäsenkortti on helposti laajennettavissa jäsenpalveluksi, jonka kautta on mahdollista päivittää tietoja, maksaa jäsenmaksuja tai jopa etsiä vanhoja opiskelukavereita.

Mobiilijäsenkortin monipuolisista mahdollisuuksista kertoo tarkemmin niiden toteutuksista ja asiakasprojekteista vastaava web-kehittäjä Ville Saarivaara.

”Toteutamme Mobiilijäsenkortit progressiivisina web-applikaatioina (PWA) eli jäsenkortti on ladattavissa puhelimen näytölle URL-linkin avulla, jolloin se näkyy puhelimessa, kuten muutkin applikaatiot. Jäsenkortti toimii responsiivisesti ja sitä voidaan käyttää kaiken kokoisilla mobiililaitteilla sekä erilaisilla selaimilla”, kertoo Saarivaara yhdestä Mobiilijäsenkortin selkeimmistä eduista.

Avoine Mobiilijäsenkortti on helpoin ottaa käyttöön, kun asiakkaalla on käytössä Sense Jäsenrekisteri. Jäsentiedot on helppo päivittää Mobiilijäsenkortille suoraan jäsenrekisteristä ja tieto siirtyy tarvittaessa jopa reaaliaikaisesti. Mobiilijäsenkortin yhteydessä voidaan esittää esimerkiksi jäsenetuja tai mahdollistaa jäsenille pääsy järjestön asiointipalveluhin.

”Ilmailuliitto esimerkiksi tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden ostaa erilaisia ilmailulisenssejä suoraan Mobiilijäsenkortin kautta. Oston voi tehdä helposti vaikkapa MobilePayn avulla ja lisenssi on reaaliaikaisesti heti käytössä”, jatkaa Saarivaara Mobiiljäsenkortin eduista.

Kustannustehokas ja ekologinen ratkaisu

Mobiilijäsenkortin avulla voidaan unohtaa vanhat ja joka vuosi uusittavat muovikortit, jotka myös vievät ikävästi tilaa lompakosta tai onnistuvat hukkumaan käyttämättöminä pöytälaatikkoon.

”Mobiilijäsenkortti tarjoaa laajat maksumahdollisuudet. Kustannukset vähenevät ja luontokin kiittää, kun kaikkia jäsenmaksuja ei tarvitse enää lähettää paperilaskuna. Mobiilijäsenkortille saa helposti laskun tiedot näkyviin ja maksun voi hoitaa QR-koodin, verkkopankin tai aiemmin mainitun MobilePayn avulla. Kaikkiin näihin saadaan käyttäjälle selkeät ja helpot toimintonapit”, Saarivaara tarkentaa maksuominaisuuksista.

Mobiilijäsenkortille voidaan tuoda asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan erittäin monipuolisesti jäsenille tarjottavia palveluita. Maanlaajuisesti toimiva järjestö voi tarjota alajaostojen jäsenille valtakunnallisia tai vain tietylle alajärjestölle tarjottavia jäsenetuja. Järjestön toimihenkilöille voidaan antaa eri tasoisia käyttömahdollisuuksia ylläpitää tai kirjata tietoa jäsenrekisteriin.

”Mobiilijäsenkortin mahdollisuudet ovat niin laajat, että sen avulla voidaan jopa korvata intranet-jäsenpalvelut. Palvelumme avulla jäsen voi ylläpitää tietojaan, hyödyntää etuja, lukea jäsenlehteä tai vaikkapa etsiä rekisteristä omia vanhoja opiskelukavereitaan. Erilaisia toiminnallisuuksia voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan”, Saarivaara kertoo ominaisuuksista.

Yksinkertaisesta peruspaketista laajaan jäsenpalveluun

Yksinkertaisimmillaan Mobiilijäsenkortti sisältää vain jäsenen tiedot ja mahdollisuuden jäsenen itse päivittää tietojaan. Peruspaketti on mahdollista saada kaksikielisenä sisältäen suomen- ja englanninkielisen valikon. Mobiilijäsenkorttia on helppo kehittää tarpeiden muuttuessa. Natiivi-sovellukseen verrattuna kehittäminen on myös ketterämpää, koska käyttäjän ei tarvitse odottaa sovelluskaupan päivityksiä.

Mobiiljäsenkortin hinnat alkavat parista tuhannesta eurosta ja kuukausikulut ovat 100 eurosta ylöspäin. Hinnat riippuvat Mobiilijäsenkortin toiminnallisuuksien laajuudesta. Mobiilijäsenkortin mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Me räätälöimme ja rakennamme asiakaskohtaisia ratkaisuja tuotteistetun pohjasovelluksemme päälle. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva ratkaisu.

Olemme rakentaneet asiakkaidemme mobiilijäsenkortteihin mm. seuraavia toiminnallisuuksia:

  • Jäsentietojen ylläpitämisen.
  • Jäsenmaksun maksamisen.
  • Jäsenetujen tarjoamisen halutuille jäsenyyksille.
  • Jäsentuotteiden myynnin verkkokaupasta.
  • Lisenssien hakemisen ja ostamisen.
  • Jäsenlehden lukemisen.
  • Uutisten ja tiedotteiden jakamisen esim. RSS syötteen avulla.

Tutustu mobiilijäsenkorttia hyödyntäviin asiakkaisiimme

Ratsastajainliitto

Suomen Ratsastajainliitolla on käytössään Avoine Verkkopalvelu, Avoine Tapahtumahallinta, Sense Jäsenrekisteri ja Jäsenhuoneeksi nimetty Avoine Mobiilisovellus, joka tarjoaa seuran jäsenille mobiilijäsenkortin, vaihtuvia jäsenetuja sekä kattavasti materiaaleja harrastuksen tueksi. Jäsenhuoneella pääsee lukemaan lehteä, tarkistamaan kilpailukalenterin ja omiin tietoihin tallentuu mm. mahdolliset toimitsijaoikeudet ja oman seuran tiedot.

Tutustu tarkemmin täällä

Diabetesliitto

Diabetesliitossa on noin 50 000 jäsentä, joiden tietoja hallinnoidaan Sense Jäsenrekisterin avulla. Käytössä on myös Mobiilijäsenkortti, joka mahdollistaa mm. jäsenyhdistyksien etujen tarjoamisen kohdennetusti. Tavoitteena on saada jäsenlaskutuksesta osa hoidettua uuden rekisterin kautta sähköisesti ja näin vähentää lähettävien paperilaskujen määrää.

Tutustu tarkemmin täällä

Suomen Ilmailuliitto ry

Liitolla on jäsenkerhoja yli 226 ja henkilöjäseniä noin 7300. Mobiilijäsenkortti on heilläkin laajempi jäsenpalvelu, jonka kautta jäsenet voivat mm. hakea ja ostaa harrastustoimintaan liittyviä lisenssejä sekä jäsenen on mahdollista lisätä omiin tietoihin laskuvarjohyppyjen määrän.

4H-järjestö

Järjestöllä on käytössä Sense Jäsenrekisteri sekä Mobiilijäsenkortti laajennettuna jäsenpalveluna, jota mm. 4H-kerhojen vetäjät voivat hyödyntää työssään. Jäsenten on mahdollista muodostaa rekisteriin perhekokonaisuuksia, jolloin vanhempien on helppo hallita lasten tietoja. Jäsenpalvelu tarjoaa ominaisuuksia myös nuorille, jotka pyörittävät liiketoimintaa 4H-järjestön avulla.  

Rahtarit

Rahtarit ry on ottanut käyttöön Sense Jäsenrekisterin ja Mobiilijäsenkortti on laajentumassa kattavaksi Oma rahtari -jäsenpalveluksi.