Vitec Avoine toteuttaa verkkosivustoja nyt myös WordPress-julkaisujärjestelmällä! Tutustu: Avoine Verkkopalvelut

Tradenomit uudisti verkkosivunsa selkeiksi ja käyttäjäystävällisiksi

Tradenomien verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli kehittää sivuston visuaalista ilmettä ja parantaa käytettävyyttä. Haasteena oli järjestellä suuri määrä sisältöä siten, että jäsenten olisi helppoa löytää sivustolta tarvitsemansa tiedot. Uudistuksen myötä Tradenomien ja Tradenomiopiskelijoiden sivustot yhdistettiin toimimaan yhtenä kokonaisuutena.

Jäsenpalvelut koottiin samaan paikkaan ja sivustoa selkeytettiin

Tradenomien sähköiset, kirjautuneille jäsenille tarkoitetut palvelut koottiin uudistuksessa yhteen paikkaan. Muutoksen tarkoituksena oli helpottaa jäsenten liikkumista eri asiointipalveluiden välillä. Toiveena oli, että tämän myötä tarjolla olevat palvelut tulisivat paremmin tutuiksi jäsenille. Tradenomeilla on käytössään myös Avoinen toimittama jäsenrekisteri sekä rekisterin ja verkkosivujen välillä toimiva kertakirjautumispalvelu Avoine SSO.

”Verkkosivuprojektin tavoitteena oli visuaalisuus, selkeys sekä tietenkin käytettävyys kaikilla laitteilla. Toteutimme kyselyn käyttäjille ja lähdimme suunnittelemaan verkkosivu-uudistusta saamamme palautteen perusteella. Lopputulos vastasi hienosti odotuksia ja uudistus on otettu jäsenten keskuudessa hyvin vastaan”, Maarit Laakso Tradenomeilta kommentoi.

Tehokas projekti kesälomista huolimatta

Avoinella projektipäällikön roolissa toimi Heikki Saarinen, joka kertoo Tradenomien verkkosivuprojektin olleen mielenkiintoinen ja antoisa tiukasta projektiaikataulusta huolimatta.

”Verkkosivujen uusi ulkoasu tuli mainostoimistolta ja oli mielenkiintoista olla mukana näkemässä liiton visuaalisen ilmeen uudistumista. Aikataulu oli tiukka ja projektin välissä oli vielä kesälomatkin, mutta onneksi aikataulussa pysyttiin. Tähän vaikutti suuresti se, että asiakas reagoi kysymyksiimme aina ripeästi.”, Heikki kertoo projektin vaiheista.

Myös Tradenomeilla oltiin tyytyväisiä tehokkaaseen projektinhallintaan. Yhteydenpito toimi sulavasti molemmin puolin ja kaikki projektin aikana ilmenneet haasteet saatiin selätettyä nopeasti ja tehokkaasti.

”Projekti sujui todella jouhevasti, vaikka aikataulu oli tiukka. Yhteydenpito sujui erinomaisesti ja kysymyksiin sai nopeasti vastauksen. Kaikkiin pulmiin keksittiin pikaisesti ratkaisu ja tiedottaminen projektin vaiheista oli proaktiivista.”, Tradenomeilta lähetettiin vielä terveisiä Avoinen projektiryhmälle. 

Voit tutustua Tradenomien uuteen ja upeaan verkkosivuun täällä. Sivusto on toteutettu avoimen lähdekoodin ProcessWire-alustalle.

Jos kiinnostuit uudistamaan järjestösi verkkosivut, ota yhteyttä myynti@avoine.fi, niin sovitaan tapaaminen!