Vitec Avoine toteuttaa verkkosivustoja nyt myös WordPress-julkaisujärjestelmällä! Tutustu: Avoine Verkkopalvelut

TueTiimiä.fi on helpompi vaihtoehto seurojen perinteiselle varainhankinnalle

TueTiimiä.fi on suomalainen palvelu, jonne seurat voivat perustaa oman varainhankintatilinsä. Tilin saldo karttuu kun tukijat ostavat TueTiimiä.fi verkkokaupasta vastuullisia kotimaisia tuotteita, joiden hinnasta tietty määrä maksetaan seuralle.

Kerroimme jokin aika sitten uudenlaisesta tavasta varainhankintaan, jolla urheiluseurat ja yhdistykset voivat säästää aikaa ja vaivaa perinteiseen varainhankintaan verrattuna. TueTiimiä.fi on suomalainen palvelu, jonne seurat voivat perustaa oman varainhankintatilinsä. Tilin saldo karttuu kun tukijat ostavat TueTiimiä.fi verkkokaupasta vastuullisia kotimaisia tuotteita, joiden hinnasta tietty määrä maksetaan seuralle.

Palvelu on seuroille ilmainen, joten taloudellista riskiä ei ole. Yksi palvelua suosituksemme perusteella kokeilleista seuroista oli Mäntyharjun Virkistys – satavuotias monilajiseura, jolla
on 850 jäsentä.
 

Liikkeelle helposti 

 
Mäntyharjun Virkistyksen kehittämispäällikkö Sari Karppi kertoo kuulleensa TueTiimiä.fi -palvelusta Yhdistysavaimen kautta. Myös muut seuran ihmiset pitivät uudenlaista varainhankintamuotoa koko seuralle kiinnostavana, joten sitä päätettiin kokeilla.
 
Karppi kertoo, että perinteiset varainhankintakeinot jäävät näppäryydessä toiseksi TueTiimiä.fi -palvelulla toteutetulle varainhankinnalle. TueTiimiä.fi ei edellytä tavaroiden, rahojen tai tilauslistojen kanssa toimimista, joten seuran tarvitsee huolehtia vain markkinoinnista.Hän lisää, että myös sosiaalisessa mediassa käytetyt valmiit markkinointimateriaalit ja muu TueTiimiä.fi :n tarjoama tuki varainhankintatyöhön tekivät kampanjan kanssa alkuun pääsemisestä helppoa.
 

Tukijatkin tyytyväisiä

Karppi kertoo, että myös tukijoiden palaute uudesta tavasta tukea seuraa on ollut myönteistä ja vieraskirjassa palvelusta annettiin monia positiivisia kommentteja. Lisäksi tiimisivulla saattoi seurata tavoitesumman kertymistä ja tukijoiden terveisiä. Hän toteaakin, että tuotteiden kotimaisuus, nopea toimitus ja valikoiman täydentyminen kahdeksan viikon kampanjan aikana olivat tilaajankin kannalta hyvä asia.
 
Tuotteiden saatavuustilanne oli aina ajantasainen, joten toimituksiin saattoi luottaa. Laajasta kotimaisten tuotteiden valikoimasta monenlaiset tukijat löytävät jotakin kiinnostavaa
ostettavaa.
 
Saatujen kokemusten perusteella on todennäköistä, että Mäntyharjun Virkistys tulee jatkossakin käyttämään TueTiimi.fi:tä varainhankintaan. Karppi arvelee, että myös koko seuran lisäksi varainhankintamuoto tulee herättämään kiinnostusta myös eri lajien jaostoissa.
 
Haluaisitko sinäkin kokeilla? Aloita vaikka heti osoitteessa https://tuetiimia.fi/liity-mukaan-ya/