Vitec Avoine toteuttaa verkkosivustoja nyt myös WordPress-julkaisujärjestelmällä! Tutustu: Avoine Verkkopalvelut

Vitec NexGolf Oy ja Vitec Avoine Oy sulautuvat 31.5.2023

Tavoitteena yksinkertaistaa hallintoa ja helpottaa osaamisen jakamista yhtiöiden välillä - asiakkaiden eduksi.

Vitec Software Groupin tytäryhtiöt Vitec NexGolf Oy ja Vitec Avoine Oy sulautuvat 31.5.2023. Toiminta jatkuu nimellä Vitec Avoine Oy.  Sulautumisen tavoitteena on yksinkertaistaa yhtiöiden hallintoa ja helpottaa osaamisen jakamista yhtiöiden välillä. Tuomo Heikkilä jatkaa Vitec Avoinen toimitusjohtajana myös sulautumisen jälkeen.

"Avoinella on asiakkainaan yli 5000 Suomalaista järjestöä, yhdistystä ja urheiluseuraa. Keskeisimmät tuotteemme ovat jäsenrekisterit, verkkosivustot ja erilaiset kohderyhmäämme erikoistetut ohjelmistot. NexGolf sopii hyvin osaksi toimintaamme niin kohderyhmäämme että portfoliotamme ajatellen", kertoo toimitusjohtaja Tuomo Heikkilä.

Avoinen toiminta on jakautunut valtakunnallisten järjestöjen ohjelmistoihin sekä paikallisyhdistyksille ja urheiluseuroille erikoistuneeseen Yhdistysavain-tuotteeseen. NexGolf tulee muodostamaan oman tuotelinjansa Avoinen sisälle.

"Tavoitteenamme on jatkaa kunkin tuotelinjan kehitystä kohderyhmiemme tarpeita tarkoin kuunnellen. Sulautuminen vahvistaa tiimiämme esimerkiksi tietosuojan ja tietoturvan johtamisen alueilla sekä helpottaa olennaisesti hallinnon työtä.", Tuomo Heikkilä jatkaa.

Sopimukset siirtyvät sellaisenaan Vitec NexGolf Oy:stä Vitec Avoine Oy:ön eikä palveluihin tule muutoksia. Myös koko NexGolfin henkilöstö siirtyy sellaisenaan Avoinen palvelukseen. Muutos ei edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä.