Vitec Avoine toteuttaa verkkosivustoja nyt myös WordPress-julkaisujärjestelmällä! Tutustu: Avoine Verkkopalvelut

21 joulukuuta 2023

Vuosaari Golf ja GoGolf Turku valitsivat NexGolfin

NexGolf-palvelut Vuosaaren asiakkaille: mobiilisovellus, kilpailut, verkkosivustot ja ajanvaraus. Myös GoGolf Turku siirtyy käyttämään NexGolfia.

NexGolfin myötä Vuosaaren asiakkaat saavat käyttöönsä laajat jäsenpalvelut, NexGolf-mobiilisovelluksen, uudistetun kilpailuhallinnan ja tulospalvelun, push-viestinnän ja markkinoiden edistyneimmät ajanvaraustoiminnot. Vuosaaressa NexGolf oli käytössä 2010 – 2021, eli järjestelmä on henkilökunnalle ja jäsenistölle tuttu. 

Myös Vuosaari Golfin kauden 2024 laskutus tehdään NexGolfilla. Laskut tulevat löytymään NexGolfin käyttöliittymästä kunkin asiakkaan omassa profiilissa. NexGolfin myötä Vuosaaren asiakkaat voivat jatkossa tilata laskunsa sähköisessä muodossa verkkolaskuna, e-laskuna tai sähköpostilla.

Samalla Vuosaari Golf siirtyy Vitec Avoinen WordPress-verkkosivuston käyttäjäksi. Uusi sivusto toteutetaan maalis-huhtikuuhun mennessä hyödyntäen Avoinen NexGolfin WordPress-sivupohjaa.

"Vuosaari Golfilla on hyvät kokemukset NexGolfista pitkältä ajalta. Yhteisössä on ollut paljon muutoksia viime aikana ja jäsenistöltä on tullut paljon toiveita palaamisesta NexGolfin asiakkaaksi. Odotamme luottavaisin mielin yhteistyötä Vitec Avoinen kanssa", sanoo Vuosaari Golfin toimitusjohtaja Harri Mankki.

Olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota Vuosaari Golfin yhteisölle golfalan edistyneimmät palvelut. Uskomme vakaasti, että niin kentän työntekijät kuin pelaajatkin ovat valintaan tyytyväisiä. Toivotamme Vuosaari Golfin ilolla mukaan NexGolf-perheeseen”, sanoo NexGolfin liiketoimintajohtaja Visa Poropudas.

Hirvensalossa sijaitseva GoGolf Turku siirtyy niin ikään NexGolf-asiakkaaksi. GoGolf Turku on perustettu 2020, mutta on jo nyt jäsenmäärältään merkittävä seura. GoGolf Turun jäsenet saavat käyttöönsä NexGolfin jäsenrekisterin ja tasoitushallinnan työkalut sekä NexGolfin laskutuspalvelut.

"Kehitämme NexGolfia jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme golfin erityispiirteitä kunnioittavan ohjelmiston. Olen ilahtunut siitä, että yhdessä asiakkaidemme kanssa tekemämme kehityksen tulokset on tunnistettu markkinassa. Tulemme varmistamaan, että palveluihimme voi luottaa tänään ja huomenna.", lisää Vitec Avoinen toimitusjohtaja Tuomo Heikkilä.